Alle smaakjes

Webdesign Etten-Leur

Conversiegerichte websites

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Etten-Leur? Een website is vaak de eerste kennismaking met je onderneming.

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Een website welke past bij je doelgroep en je onderneming. Een website welke standaard SEO vriendelijk is ingericht.

Webdesign Etten-Leur op maat dus. Zo wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op deze site terecht bent gekomen.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Webdesign bureau Etten-Leur

Een website welke je zelf kunt wijzigen

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf in Etten-Leur? De huidige website is aan vervanging toe? Of er is nog geen website? Wil je een nieuwe website laten maken welke zorgt voor meer bezoekers, klanten en dus omzet?

A-merkwaardig ontwerpt professionele WordPress websites. Een website welke betere resultaten oplevert dan de vorige website. Een gebruiksvriendelijke website welke prettig is om in te werken.

Eenvoudig zelf aan je site werken

Met iedere website welke A-merkwaardig oplevert, ontvang je een overzichtelijke handleiding. In deze handleiding staan de voor jouw website essentiële items beschreven zoals onder andere:

 • Hoe je pagina’s aanmaakt
 • Schrijven van een nieuwe blog / nieuwsbericht
 • Gebruik en toevoegen van afbeeldingen en video’s
 • Hoe je links aan kunt maken
 • En ook tips zoals onder andere waarop te letten met het schrijven van een pagina of blog, gebruik van headers, ect.

Mocht je alsnog vragen hebben over het gebruik van je website dan kun je altijd mailen of bellen hierover.

Etten-Leur Website laten maken

Webdesign Etten-Leur, uitleg op locatie

Wil je naast de handleiding ook graag face-to-face uitleg over je website? A-merkwaardig geeft ook training op locatie. Dit kan individueel maar ook in groepsverband. In zo’n 3 à 4 uur tijd krijg je een doelgerichte training welke specifiek afgestemd is op jouw website.

Nieuwe website, nieuwe links

Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval worden er ‘Redirects’ ingesteld zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina’s geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site errors en ergernissen oplevert bij je klanten.

Webdesign Etten-Leur met de focus op layout, techniek en snelheid

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Feitelijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

 • 23+ jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
 • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
 • Snelle respons & levertijden

Recent werk

Reviews

Scroll naar boven