Conversie gerichte websites

Webdesign Etten-Leur

Webdesign Etten-Leur

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Etten-Leur? Een website is vaak de eerste kennismaking met je onderneming.Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Een website welke past bij je doelgroep en je onderneming. Een website welke standaard SEO vriendelijk is ingericht.Webdesign op maat dus. Zo wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op onze site terecht bent gekomen.Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Een website welke je zelf kan wijzigen

Toe aan een nieuwe website?

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf in Etten-Leur? De huidige website is aan vervanging toe? Of er is nog geen website? Wil je een nieuwe website laten maken welke zorgt voor meer bezoekers, klanten en dus omzet?

Wij ontwerpen professionele WordPress en Joomla websites. Een website welke betere resultaten oplevert dan de vorige website. Een gebruiksvriendelijke website welke prettig is om in te werken.

Eenvoudig zelf aan je site werken

Met iedere website welke wij opleveren, ontvang je een overzichtelijke handleiding. In deze handleiding staan de voor jouw website essentiële items beschreven zoals onder andere:
  • Hoe je pagina’s aanmaakt
  • Schrijven van een nieuwe blog / nieuwsbericht
  • Gebruik en toevoegen van afbeeldingen en video’s
  • Hoe je links aan kunt maken
  • En ook tips zoals onder andere waarop te letten met het schrijven van een pagina of blog, gebruik van headers, ect.
Mocht je dan nog vragen hebben over het gebruik van je website dan kun je ons altijd mailen of bellen hierover.

Website uitleg op locatie

We hebben ook klanten welke de voorkeur geven aan een face-to-face uitleg. Daarom geven we ook training op locatie. Dit kan individueel maar ook in groepsverband. In zo’n 3 à 4 uur tijd geven wij een doelgerichte training welke specifiek afgestemd is op jouw website.Van tevoren kunnen vragen al ingestuurd worden zodat we hier extra aandacht aan kunnen besteden tijdens de training.

Nieuwe website, nieuwe links

Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval zorgen wij ook voor de ‘Redirects’ zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina’s geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site bij Google errors oplevert.De nieuwe website wordt eerst in een testomgeving gemaakt. Wanneer en waar je ook bent, je kunt de vorderingen en aanpassingen aan de nieuwe website altijd volgen.

Ook voor websites zonder CMS

Geen updates met een website zonder CMS

Een website zonder CMS, statische website, is een website welke niet online bijgehouden wordt. Groot voordeel is dat deze geen onderhoud nodig heeft. Het is ook een goede oplossing als een one page website je voorkeur heeft.Heb je weinig wijzigingen op je website of besteed jij alle werkzaamheden het liefste uit? Dan is een website zonder CMS een goede optie voor jou.

Portfolio

Trots op de reviews

Bovenaan bij de zoekmachines

A-merkwaardig in de persoon van Ingrid heeft de website van OVI Electra wederom perfect en snel bijgewerkt.
Ze krijgt het telkens weer voor elkaar mijn bedrijf bovenaan bij de zoekmachines te laten verschijnen. Heeft mij al veel klanten opgeleverd. Ingrid, ga zo door!

Ivo Kuypers
OVI Electra
www.ovi-electra.nl

Duidelijk & helder zonder poespas

Namens Tierelantijn, Jewels and Watches: Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

Jon Zwijssen
Tierelantijn Watches & Jewels
www.tierelantijnbreda.nl

Inzet, betrokkenheid en creativiteit

Ingrid Bastiaansen is met haar bedrijf A-merkwaardig al 5 jaar verbonden aan MediPlus.
Alle grafische ontwerpen van reclame-uitingen worden door haar ontworpen. Dit alles met inzet, betrokkenheid een creativiteit. Een echte aanrader.

Philip van den Berg
MediPlus Hulpmiddelen
www.mediplus.nl

Meer weten over webdesign etten-leur?

Top! Wil je meer weten of een offerte aanvragen?

Scroll naar top

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.