Alle smaakjes

Webdesign Etten-Leur

Conversiegerichte websites

Wil je een website laten maken voor je bedrijf in Etten-Leur? Een website is vaak de eerste kennismaking met je onderneming.

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf, product of dienst. Een website welke past bij je doelgroep en je onderneming. Een website welke standaard SEO vriendelijk is ingericht.

Webdesign op maat dus. Zo wordt internet een stukje mooier en beter. Goed dat je nu op onze site terecht bent gekomen.

Klanten beoordelen A-merkwaardig met een 4.9 uit 5.0.

Een website welke je zelf kunt wijzigen

Je wilt een website laten maken voor je bedrijf in Etten-Leur? De huidige website is aan vervanging toe? Of er is nog geen website? Wil je een nieuwe website laten maken welke zorgt voor meer bezoekers, klanten en dus omzet?

Wij ontwerpen professionele WordPress en Joomla websites. Een website welke betere resultaten oplevert dan de vorige website. Een gebruiksvriendelijke website welke prettig is om in te werken.

Eenvoudig zelf aan je site werken

Met iedere website welke wij opleveren, ontvang je een overzichtelijke handleiding. In deze handleiding staan de voor jouw website essentiële items beschreven zoals onder andere:

 • Hoe je pagina’s aanmaakt
 • Schrijven van een nieuwe blog / nieuwsbericht
 • Gebruik en toevoegen van afbeeldingen en video’s
 • Hoe je links aan kunt maken
 • En ook tips zoals onder andere waarop te letten met het schrijven van een pagina of blog, gebruik van headers, ect.

Mocht je alsnog vragen hebben over het gebruik van je website dan kun je ons altijd mailen of bellen hierover.

webdesign breda wordpress website

Webdesign Etten-Leur, uitleg op locatie

Wil je naast de handleiding ook graag face-to-face uitleg over je website? We geven ook training op locatie. Dit kan individueel maar ook in groepsverband. In zo’n 3 à 4 uur tijd geven wij een doelgerichte training welke specifiek afgestemd is op jouw website.

Van tevoren kunnen vragen al ingestuurd worden zodat we hier extra aandacht aan kunnen besteden tijdens de training.

Nieuwe website, nieuwe links

Betreft het een site welke een andere site moet vervangen? In dat geval zorgen wij ook voor de ‘Redirects’ zodat de links van je oude website naar de juiste nieuwe pagina’s geleid worden. Het zou meer dan jammer zijn als je mooie nieuwe site bij errors en ergenissen oplevert bij je klanten.

Veelgestelde vragen

Het mobiel gebruik is enorm toegenomen de laatste jaren. Het is dus een 'must' dat de site perfect weergegeven wordt op alle devices zoals pc, tablet en mobiel. Dus ja, jouw site wordt zeker responsive.

 

Als we een website maken, beginnen we met de pc versie waarna de mobiele versie volgt. Voor mobiel gebruik passen we vaak wat items aan. Bijvoorbeeld klikbare elementen waartussen net wat meer ruimte zit. Tenslotte is het aantikken met je vinger op een mobiele link een andere ervaring dan met je muis op een scherm klikken. Het zijn de details die ertoe doen... Alles wat nodig is voor een optimale gebruikerservaring.

Met het ontwerpen van de site wordt vanaf het begin af aan al rekening gehouden met de vindbaarheid door deze op de juiste manier in te richten. Alle ingrediënten voor een goede indexering bij Google zijn vanaf de start aanwezig.

Aan de website bouw en techniek gaat het zeker niet liggen maar om hoog te scoren in Google is wel meer nodig dan een goed geoptimaliseerde website. Daarom bieden wij ook SEO aan voor de websites welke wij maken. Lees hier meer over onze SEO diensten.

Als we je website opleveren, ontvang je een beknopte handleiding over het gebruik van je site. Zo kun je zelf de website aanpassen. Teksten schrijven, afbeeldingen wijzigen, portfolio bijwerken, bloggen, nieuwsberichten maken & meer.
Behoefte aan uitleg op locatie? In een snelcursus van 3 à 4 uur leren we jou en je team alle do's en don'ts van je website.

Heb je ergens moeite mee of zelf geen tijd/zin om de website te wijzigen? Een telefoontje of mailtje naar ons is genoeg om snel weer verder te kunnen. Ook als je uitbreidingen wilt, neem je gewoon contact met ons op.

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. Voor 95% van onze klanten verzorgen wij het website onderhoud. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren wat ons betreft. Als jij er tijd voor vrijmaakt en wij plannen het in dan kan het heel snel gaan. Binnen 3 à 4 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Wat kost een website is vaak één van de eerste vragen welke we horen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, willen we eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Jazeker, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat we gebruik maken van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'pakken we de site in' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie en goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten zetten we hier wat pluspunten op een rijtje:

 • 20+ jaar ervaring
 • Online en offline totaalconcepten
 • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
 • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
 • We combineren jouw wensen met onze kennis en ervaring
 • Ons enthousiasme werkt aanstekelijk
 • Snelle respons & levertijden
wordpress website laten maken breda etten-leur

Webdesign Etten-Leur met de focus op layout, techniek en snelheid

Recent werk

Klanten aan het woord

Scroll naar top