Alle smaakjes

Website ontwerp

Responsive webdesign in een fraaie layout

Jouw bedrijf is uniek dus je website ontwerp moet dat ook uitstralen.
Met oog voor detail ontwerpt A-merkwaardig een website waar je blij van wordt.

a-merkwaardig webdesign grafisch ontwerp seo

Website ontwerp

Een website met een wow factor

Een website is zoveel meer als een online visitekaartje. Een website is de afspiegeling van jouw bedrijf. Het is je uithangbord, je klantenservice en die waardevolle buitendienst medewerker tegelijkertijd. Met je website kun je de juiste professionele indruk maken.

En dat is precies wat A-merkwaardig doet. Je krijgt een website ontwerp wat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en waar jij voor staat. Het resultaat is een website waar jij je helemaal in kunt vinden.

One page website laten maken Breda
Wordpress website webdesign

Website ontwerp

Goede weergave op ieder scherm

Responsive webdesign

Tablets en mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken. Daarom wordt jouw website geschikt gemaakt voor zowel PC als voor mobiel gebruikt. Dus altijd een goede weergave op computer, laptop, tablet en telefoon.

Duidelijke navigatie

Website bezoekers willen snel vinden waarnaar ze op zoek zijn. Zo krijgt jouw website een duidelijke navigatiestructuur zodat de opbouw van je website ‘logisch’ is.

Buttons voor mobiel gebruik passen we aan zodat deze niet te dicht op de tekst komen te staan en ook goed te gebruiken zijn.

Website ontwerp

Beeldmateriaal

Complete website inclusief foto's

Indien je zelf (nog) geen foto- en beeldmateriaal hebt, wordt de website met foto’s en afbeeldingen welke rechtenvrij gebruikt mogen worden gevuld.

Professionele fotografie

Wil je unieke professionele foto’s van je bedrijf laten maken voor je website? Laat het weten en A-merkwaardig schakelt een geschikte fotograaf voor je in zodat jouw website goed tot z’n recht komt.

websit laten maken geschik mobiel

Website ontwerp met de focus op layout, techniek en snelheid...

Scroll naar boven