Alle smaakjes

Website ontwerp

Responsive webdesign in een fraaie layout

Jouw bedrijf is uniek dus je website ontwerp moet dat ook uitstralen.
Met oog voor detail ontwerpt A-merkwaardig een website waar je blij van wordt.

a-merkwaardig webdesign grafisch ontwerp seo

Website ontwerp

Een website met een wow factor

Een website is zoveel meer als een online visitekaartje. Een website is de afspiegeling van jouw bedrijf. Het is je uithangbord, je klantenservice en die waardevolle buitendienst medewerker tegelijkertijd. Met je website kun je de juiste professionele indruk maken.

En dat is precies wat A-merkwaardig doet. Je krijgt een website ontwerp wat past bij de uitstraling van jouw bedrijf en waar jij voor staat. Het resultaat is een website waar jij je helemaal in kunt vinden.

One page website laten maken Breda
Wordpress website webdesign

Website ontwerp

Goede weergave op ieder scherm

Responsive webdesign

Tablets en mobiele apparaten zijn niet meer weg te denken. Daarom wordt jouw website geschikt gemaakt voor zowel PC als voor mobiel gebruikt. Dus altijd een goede weergave op computer, laptop, tablet en telefoon.

Duidelijke navigatie

Website bezoekers willen snel vinden waarnaar ze op zoek zijn. Zo krijgt jouw website een duidelijke navigatiestructuur zodat de opbouw van je website ‘logisch’ is.

Buttons voor mobiel gebruik passen we aan zodat deze niet te dicht op de tekst komen te staan en ook goed te gebruiken zijn.

Website ontwerp

Beeldmateriaal

Complete website inclusief foto's

Indien je zelf (nog) geen foto- en beeldmateriaal hebt, wordt de website met foto’s en afbeeldingen welke rechtenvrij gebruikt mogen worden gevuld.

Professionele fotografie

Wil je unieke professionele foto’s van je bedrijf laten maken voor je website? Laat het weten en A-merkwaardig schakelt een geschikte fotograaf voor je in zodat jouw website goed tot z’n recht komt.

websit laten maken geschik mobiel

Website ontwerp met de focus op layout, techniek en snelheid...

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

FAQ - Veelgestelde vragen

Het maken van jouw website hoeft zeker niet lang te duren. Als jij er tijd voor vrijmaakt dan wordt het ingepland en kan het heel snel gaan. Binnen 2 à 3 weken staat jouw site online. Is dat snel genoeg voor je?

Met een CMS website zoals WordPress en Joomla ontkom je niet aan website onderhoud. In de praktijk laten alle klanten het website onderhoud over aan A-merkwaardig maar dit hoeft uiteraard niet. Lees meer over website onderhoud op deze pagina.

Jazeker! Doordat gebruik gemaakt wordt van 'Open Source' CMS systemen als WordPress en Joomla zijn er talloze plugins beschikbaar. Zo kan de website prima met jouw bedrijf meegroeien.

Er worden overigens alleen maar betrouwbare en bewezen plugins ingezet om de website zo veilig mogelijk te houden.

"Wat kost een website?" is vaak één van de eerste vragen. Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost.

Wil je een A-merk auto of een B- of C-merk? Welke opties wil je in de auto hebben? Zie de start van jouw website project als een merkloze, uitgeklede auto. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren. Betreft het een kleine of grote website? Meertalig? Webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide website formulieren, afgeschermde inloggedeeltes, reserveringsmogelijkheid...

Zo zijn er heel veel opties mogelijk welke de prijs van een website bepalen. Een website is om die reden dus vaak maatwerk. Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wil ik eerst graag meer weten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ja, de website welke voor jou gebouwd wordt, is jouw eigendom. Dit kan omdat A-merkwaardig gebruik maakt van 'open source' CMS systemen als WordPress en Joomla.

Zo hoef jij je website niet opnieuw te laten maken als je onverhoopt besluit over te stappen naar een andere webdesign partner. Ga je gebruik maken van een ander webdesign bureau dan 'wordt de site ingepakt' en krijg jij het gehele pakketje mee.

Er zijn talloze bedrijven welke mooie én goede sites opleveren. Dus kies een partner waar jij een goed gevoel bij hebt met goede referenties. Om A-merkwaardig te promoten hier de pré's:

  • 23+ jaar ervaring
  • Online en offline totaalconcepten
  • Alles onder één dak; grafisch ontwerpstudio & webdesign
  • Eén aanspreekpunt, korte lijntjes dus
  • Jouw wensen gecombineerd met mijn kennis en een flinke dosis ervaring
  • Veel enthousiasme voor iedere opdracht, groot & klein
  • Snelle respons & levertijden

Reviews

Scroll naar boven