Search
Close this search box.

Website laten maken Breda.

Wil jij ook een website welke vóór je werkt?

Ben je op zoek naar een no-nonsense webdesign bureau in Breda? Een partner waarmee je snel kunt schakelen en die jouw visie en ideeën in een handomdraai vertaald in een heldere, snelle en conversiegerichte website?

Welkom bij A-merkwaardig; bij ons kun je zorgeloos je website laten maken. Wij zijn specialist in professionele websitebouw in Breda en omgeving.

website laten maken breda prinsenbeek bavel

Jouw website groeit met je mee

Jouw nieuwe website is sowieso responsive. Dit wil zeggen dat je altijd een perfecte weergave hebt op desktop, laptop, tablet en mobiel.

Maar de website is niet alleen schaalbaar in technische zin; ze groeit ook mee met jouw bedrijf. Op latere termijn meer of andere functionaliteiten toevoegen aan de website is dus geen enkel probleem. Met onze WordPress websites ben je altijd klaar voor de toekomst.

Website laten maken Breda

Als je een website laat maken, wil je uiteraard dat deze er supergaaf uitziet. Maar nog belangrijker is de website techniek.

Onze websites zijn geoptimaliseerd met een minimale pagespeed score van 75%. Een snel laadbare website levert je meer aanvragen op door het gebruiksgemak. En ook Google heeft een voorkeur voor websites welke snel laden.

Hoewel je website standaard goed geoptimaliseerd is, kan er ook nog ingezet worden met specifieke zoektermen. Dit doen we met SEO om nog hoger te scoren.

0
Trustoo

Op basis van 77 reviews

0
Jaar ervaring

Grafisch & website ontwerp

0 / 5.0
Google

Op basis van 26 reviews

responsive website laten maken breda roosendaal

Een goede website levert je klanten op

Wil je een website laten maken welke je klanten oplevert? We besteden veel aandacht aan contact- of interactiemogelijkheden op je webpagina’s. Hiermee vergroot je de kans op doorklikken zodat een bezoeker ook daadwerkelijk contact met je opneemt.
Ook worden er nette bedankt pagina’s aangemaakt en een passende 404 pagina.

A-merkwaardig helpt je graag met advies, ontwerp en bouw van je nieuwe website.

Wij gaan voor het beste resultaat

Dit kun je verwachten

Standaard heel compleet en geen loze beloften. We doen wat we samen hebben afgesproken. 

pijl wit rechts

Maatwerk

Iedere website welke wij maken, heeft een uniek design. Afgestemd op jouw wensen, jouw bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken.

Responsive

Of je de website nu bekijkt op een mobiel, tablet, laptop of computer; altijd de juiste weergave.

Gebruiksvriendelijk

De website wordt gebouwd in WordPress. Dit werkt prettig voor jou als gebruiker en ook voor de bezoekers van je website.

AVG proof

Cookie erbij? Privacy statement… Online is de privacy standaard goed geregeld zodat de website voldoet aan de  AVG regelwetgeving.

SEO vriendelijk

Jouw website wordt gebouwd met aandacht voor online vindbaarheid.
Zo leggen we de basis voor goede SEO en laadt de site lekker snel.

Eén aanspreekpunt

Korte lijntjes met  één aanspreekpunt waar je het gehele websiteproces mee kunt bespreken. Dat werkt prettig en sneller.

huisstijl laten maken breda etten-leur tilburg

FAQ

Veelgestelde vragen over het maken van een website.

Tijdens het intake gesprek bespreken we wat je wilt uitdragen, wie de doelgroep is, welke toepassingen nodig zijn en het design.

Zonder input geen website dus ontvangen we graag foto- en ander beeldmateriaal, logo bestanden en teksten. Desgewenst kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Verder horen we graag van je welke websites jouw aanspreken (of welke juist niet).

Dit is afhankelijk van de grootte van het website en de feedback van jouw kant tijdens het project. Als het om een website van zo'n 8 pagina's gaat en de input is aangeleverd, kan het mogelijk zijn om binnen 2 à 3 weken online te staan.

A-merkwaardig doet niet aan 2 à 3 revisierondes maximaal. De website moet gewoon goed zijn zonder dat de teller gaat lopen voor elke wijziging. Dat het dan wat langer gaat duren eer de site online gaat, so be it. Uiteraard verwachten we wel dat je hier redelijk mee omgaat.

Omdat jouw website in WordPress gebouwd is, kun je na oplevering zelf actief met je website aan de slag. Wijzigingen aanbrengen, pagina's toevoegen, blogs/nieuwsberichten schrijven... Met de bijgeleverde handleiding zal dit geen probleem opleveren.

Wil je na oplevering van de site liever uitleg op locatie? Binnen 3 uur weet jij alles wat je moet weten. En heb je achteraf nog vragen dan kun je altijd bellen of mailen.

Voor nagenoeg al onze website klanten doen wij het website onderhoud. We zorgen voor alle updates en zorgen ervoor dat jouw website probleemloos werkt. Meer over website onderhoud lees je hier.

Jouw nieuwe website is in de basis SEO vriendelijk. De website is gebruiksvriendelijk wat snel wat pluspunten bij Google oplevert. Het is ook mogelijk om na oplevering jouw vindbaarheid op specifieke zoektermen te verbeteren. Meer hierover lees je op de pagina SEO.

Na oplevering en betaling van de factuur is de website jouw eigendom. We zien je liever niet gaan maar wil je met je website naar een andere webdesigner gaan dan 'pakken we de site in' en krijg jij het hele pakketje mee.

Nieuwe website laten maken?

goede website laten maken breda
website laten maken breda etten-leur tilburg
zakelijke website laten maken breda etten-leur

Goede gesprekspartner, duidelijk, helder. Zonder poespas, erg tevreden.

John Zwijssen – Tierelantijn Trend Juwelier

Scroll naar boven

Menu