Website laten maken Breda

Wil je een website laten ontwerpen en bouwen voor jouw bedrijf in Breda?
Kan de huidige website een update gebruiken of functioneert deze niet goed meer? Heb je nog geen website of wil je een website laten maken voor een nieuw te starten bedrijf?

Jouw online succes begint hier en nu!

Nieuwe website laten maken Breda? Welke factoren zijn van belang voor jouw nieuwe website?

website laten maken Breda

Website laten maken voor jouw bedrijf in Breda?

Wat kun je verwachten?

Veelgestelde vragen

Samen bespreken we het design van de website en welke toepassingen de nieuwe website nodig heeft. We bespreken ook de aanlevering van tekst, foto- en beeldmateriaal. Als hierbij hulp nodig is van onze kant dan kan dat uiteraard ook. Eveneens wordt er een planning gemaakt zodat je weet waar je op kunt rekenen.

Lees verder voor het complete website stappenplan.

Jazeker, de site wordt gemaakt in WordPress. WordPress werkt prettig en met de bijgeleverde handleiding kun jij zelf de website aanpassen.

Ook dit is mogelijk. In WordPress zijn vele plugins beschikbaar zodat jouw website met jouw bedrijf mee kan groeien. Altijd klaar voor de toekomst.

Het is mogelijk om binnen 2 à 3 weken online te staan met je nieuwe website. We hebben dan wel eerst alle input nodig welke gebruikt gaat worden op de website.

Standaard is de website zoekmachine vriendelijk ingericht zodat het indexeren voor Google en andere machines goed mogelijk is.

Wil je gevonden worden op diverse specifieke zoektermen? Dan is het zoekmachine optimalisatie (SEO) traject een goede aanvulling voor de vindbaarheid van je website.

Voor nagenoeg al onze klanten doen wij het website onderhoud. Dit om je website up-to-date te houden zodat deze probleemloos werkt. Kijk hier voor meer informatie voor website onderhoud.

Na oplevering en als de laatste factuur voldaan is, is de website jouw eigendom. We zien je liever niet gaan maar kies je toch voor een andere website bouwer dan wordt de site ingepakt en krijg jij het hele pakketje mee.

Eén van de eerste vragen is vaak; "Wat kost een website?".

Deze vraag is net zo lastig te beantwoorden als de vraag wat een nieuwe auto kost. Wil je een A-merk auto of een B-merk? En wat voor extra opties wil je?

Zie het begin van je website project als een merkloze auto zonder toeters en bellen. De vormgeving, techniek en opties gaan uiteindelijk bepalen tot welke klasse je website gaat behoren.

Hoeveel pagina's gaat je website bevatten? Is de site meertalig? Wil je ook een webshop? Welke extra functionaliteiten moet de site bevatten? Uitgebreide contact en/of inschrijfformulieren, afgeschermde inloggedeeltes, mogelijkheden om te reserveren...

Er is niet één standaardoptie en daarom is een website vaak maatwerk.
Dus om de vraag goed te kunnen beantwoorden zodat jij een goed beeld en de juiste prijs krijgt, willen we eerst graag meer weten. 
Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel 06 10 480648.

Website laten maken Breda

Wij bouwen websites welke welke technisch goed in elkaar zitten en met regelmatig website onderhoud ben je verzekerd van een blijvend goed werkende website.

website laten maken breda betaalbaar

Een goede website levert je klanten op

Wil je een website laten maken welke je klanten oplevert? We besteden veel aandacht aan contact- of interactiemogelijkheden op je webpagina’s. Hiermee vergroot je de kans op doorklikken en dat een bezoeker ook daadwerkelijk contact met je opneemt.
Ook worden er nette bedankpagina’s aangemaakt welke de bezoeker na het invullen van een formulier te zien krijgt. Gewoon een goed werkende website van A tot Z tot in detail.

Met een goed gebouwde website kun je deze prima vóór je laten werken zodat de site je ook iets moois gaat brengen.
A-merkwaardig helpt je graag met advies, ontwerp en bouw van je nieuwe website.

Website laten maken Breda
met de focus op layout, techniek en snelheid...

Recent werk

Website voor belastingadvieskantoor laten maken
website restaurant laten maken
wordpress webdesign breda rijsbergen

Reviews

Dit krijg je bij iedere website

Jouw website is uniek en moet dat ook uitstralen. Webdesign geschikt voor alle devices passend bij jouw bedrijf.

Hoeveel bezoekers heeft je site en wat wordt veel bekeken? Dit en meer zie je terug in de Google Analytics statistieken.

Alle ingrediënten zijn aanwezig in je website om goed gevonden te worden door Google en andere zoekmachines.

Website onderhoud zodat je zelf geen omkijken hebt naar de website.
Voor vragen geen ticketsysteem maar persoonlijk contact per mail of telefoon.

Pas zelf je pagina’s aan of maak nieuwe pagina’s en/of blog- en nieuwsberichten.

Overzicht van wat er in jouw website komt. Meerdere aanvullingen zijn mogelijk.

Scroll naar boven