Search
Close this search box.

Alle smaakjes

Website laten maken Breda

Ben je op zoek naar een no-nonsense webdesign bureau in Breda? Een partner waarmee je snel kunt schakelen en die jouw visie en ideeën in een handomdraai vertaald in een heldere, snelle en conversiegerichte website?
Welkom bij A-merkwaardig; bij ons kun je zorgeloos je website laten maken. Wij zijn specialist in professionele websitebouw in Breda en omgeving.

website laten maken breda prinsenbeek bavel

Website laten maken Breda

Website laten maken Breda

Dankzij jarenlange websitebouw ervaring weten we precies wat wel en niet werkt. Voor onze websites maken we gebruik van WordPress. De website welke we voor jou gaan maken is maatwerk, afgestemd op jouw wensen en huisstijl. Moeiteloos kun je zelf berichten wijzigen of plaatsen. En wil je dit laatste ook liever uitbesteden aan ons dan kan dat natuurlijk ook.

Website laten maken Breda

Jouw website groeit met je mee

Jouw nieuwe website is sowieso responsive. Dit wil zeggen dat je altijd een perfecte weergave hebt op desktop, laptop, tablet en mobiel.

Maar de website is niet alleen schaalbaar in technische zin; ze groeit ook mee met jouw bedrijf. Op latere termijn meer of andere functionaliteiten toevoegen aan de website is dus geen enkel probleem. Met onze WordPress websites ben je altijd klaar voor de toekomst.

Website laten maken Breda

Als je een website laat maken, wil je uiteraard dat deze er supergaaf uitziet. Maar nog belangrijker is de website techniek.

Onze websites zijn geoptimaliseerd met een minimale pagespeed score van 75%. Een snel laadbare website levert je meer aanvragen op door het gebruiksgemak. En ook Google heeft een voorkeur voor websites welke snel laden.

Hoewel je website standaard goed geoptimaliseerd is, kan er ook nog ingezet worden met specifieke zoektermen. Dit doen we met SEO om nog hoger te scoren.

Een goede website levert je klanten op

Wil je een website laten maken welke je klanten oplevert? We besteden veel aandacht aan contact- of interactiemogelijkheden op je webpagina’s. Hiermee vergroot je de kans op doorklikken zodat een bezoeker ook daadwerkelijk contact met je opneemt.
Ook worden er nette bedankt pagina’s aangemaakt en een passende 404 pagina.

A-merkwaardig helpt je graag met advies, ontwerp en bouw van je nieuwe website.

Website laten maken Breda

Website voor belastingadvieskantoor laten maken
zzp website laten maken
wordpress webdesign breda rijsbergen
Scroll naar boven